Sprawozdanie z działalności Posła na Sejm RP Jagny Marczułajtis-Walczak za okres 2011-2015

data rozpoczęcia sprawy:

28 Sierpień, 2015

TAGI:

Szanowni Państwo,
Niedługo miną cztery lata sprawowania przeze mnie mandatu posła na Sejm RP. Był to dla mnie czas pełen wyzwań i obowiązków, ale także zdobywania doświadczenia i  uczenia się nowych rzeczy.
Od początku swojej działalności, już jako radna Sejmiku Województwa Małopolskiego, a obecnie jako poseł na Sejm RP jestem  otwarta na problemy i potrzeby mieszkańców Krakowa i Małopolski. Bardzo dziękuję, że 4 lata temu obdarzyli mnie Państwo zaufaniem i powierzyli mi mandat poselski. Dziś przyszedł czas, aby podsumować moją działalność w Sejmie RP.
Wśród podjętych przeze mnie działań, były zarówno sprawy dotyczące kwestii ogólnopaństwowych, jak i szereg inicjatyw zrealizowanych na rzecz Krakowa, Małopolski i mieszkańców naszego regionu. W tych działaniach znajdą się także sprawy wieloetapowe i trudne. Mogę jednak zapewnić, że we wszystkich działaniach podejmowanych przeze mnie wkładam 100% zaangażowania.
Podsumowując dobiegającą już do końca VII kadencje Sejmu przedstawiam niniejsze sprawozdanie z mojej działalności poselskiej w latach 2011-2015.
Jagna Marczułajtis-Walczak
sprawozdanie 2011-2015.pdf